Skip to content
Om mig – Soberdesign
Om mig – Soberdesign

Om mig

Jag heter Jessica Hultén och har jobbat som inredare i över 24 år i egna företaget Soberdesign. Jag lever och andas inredning ända in i benmärgen det är min största passion. Jag har alltid haft en bas i färg & tapetbranchen och det har gett mig ett stort kunnande och en känsla för utbud trender och traditioner.
Jag är utbildad dekormålare med en konstutbildning i grunden och har gått färginstitutets alla färgsättningsutbildningar både inom och utomhus. Jag har ett brinnande intresse för ljussättning som är  en viktig del i all inredning.

Jag jobbar idag bla. hos Måleributiken Alvik som inredningsdesigner. Jag har flera konsultuppdrag och sammarbeten med inrednings/ möbelbutiker  tapettillverkare  runt om i landet. Har också jobbat för tidningen sköna hem i över 10 års tid med färgsättning & inredningsfrågor.

Affärsidé

Mitt mål är att ge dig som kund den röda tråden i inredningen, få rätt balans och alla detaljer på plats såsom möblering, textilier, belysning & accenter som gör det lilla extra. Det som lyfter fram just ditt hem. Jag arbetar fram det bästa underlaget med det som redan finns och skapar så ett personligt hem.

Jag vill underlätta valen och spara din tid, och samtidigt garantera det perfekta slutresultatet. Jag är inte nöjd förrän du som kund är 110% nöjd.

Vision

Min vision och mitt mål är att korta processen för dig som kund. Du ska lätt kunna gå vidare med rätt underlag och stöd efter slutpresentationen. Jag finns alltid med från start till mål under hela processen, som bollplank eller projektledare.

Jag kan även erbjuda mina kunder arkitekter, ljusarkitekter, målare, montörer, snickare, elektriker & sömmerska.


Efter nästan 24 år i branchen har jag samlat på mig ett eget kontaktnät med de hantverkarna som kan leverera bäst resultat.

Partners

Efter 23+ år i branchen har jag samlat ihop de bästa hantverkarna & leverantörerna. Jag kan erbjuda mina kunder helhetslösningar vid renovering med målare snickare elektriker golvläggare osv.

Måleributiken Alvik
Jab carpet

Kjellbergs
NTK mattor
Golvabia
Stonecut studios
Romo 
Designers Guild
Byggtrade Nordic
Nordisk yta Sthlm
Etb el & larm AB
Sicarat måleri 
Sömnadsatelje Pia G.
Saras design
Lighthouse AB
Claes Wallin Arkitekter 
Holmbergpartners AB
Contalia AB 

Om mig – Soberdesign

Webbplats skapad av Studio Roscoe